За ініціативи міського голови Дмитра Невеселого розпочато комплексний аудит роботи ЗЦПМСД задля вдосконалення надання медичних послуг жителям громади
опубліковано 08 жовтня 2021 року о 14:31

🚩В ході аудиту буде проаналізовано ефективність використання приміщень, людських ресурсів, фінансування, стан обладнання тощо. Різні точки зору, в рамках аудиту, дозволять обрати вірний фокус зусиль при фінансуванні та інвестуванні у розвиток ЗЦПМСД. Робоча група вже працює у цьому напрямку, виявлені проблемні питання та варіанти їх вирішення.

🔶️Основна мета даного аудиту – створення комфортних умов отримання послуг жителями та створення комфортних умов роботи медичного персоналу закладу.

🔶️Основними кроками до вдосконалення буде: максимальне наближення медичного обслуговування до кожного пацієнта, розширення переліку послуг, забезпечення належної оснащеності закладу сучасним медичним обладнанням, визначення додаткових стимулів для залучення медичних працівників до роботи у нашій громаді, підвищення кваліфікації кадрів, пошук додаткових інвестицій (у тому числі грантових проєктів).

Слід нагади, що найближчим часом, за проєктом «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VII)», який впроваджується Український фонд соціальних інвестицій - УФСІ за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Банк розвитку KfW, буде профінансовано роботи з капітального ремонту частини будівлі міської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Зеленодольського Центру первинної медико-санітарної допомоги.

🔶️ В процесі вдосконалення надання медичних послуг будемо спиратись на такі принципи:

➡️Своєчасність (скорочення затримок у наданні медичних послуг, відсутність черги, дотримання графіку прийому)

➡️Економічна ефективність (максимізувати використання ресурсів і уникнути неефективних витрат)

➡️ Орієнтованість на людину (надання послуг таким чином, який враховує індивідуальні потреби жителів громади, інклюзивний та гендерний підхід)

Також першочерговим кроком буде створення та впровадження єдиного медико-інформаційного реєстру, який дозволить зареєструвати пацієнта на прийом, зробити електронний запис в медичному документі, роздрукувати електронний рецепт.

Наголошуємо, не беріть до уваги плітки про закриття лікарні та скорочення медичного персоналу – це неправдива інформація! Довіряйте офіційним джерелам інформації!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux