Реалізація проектів соціального партнерства
опубліковано 25 листопада 2020 року о 15:01

  На початку літа цього року  у с.Мар’янське Дніпропетровської області розпочав свою роботу сучасний та високотехнологічний перевантажувальний термінал компанії «НІБУЛОН». Введення в експлуатацію цього надпотужного підприємства стала справжньою подією для аграрного сектора регіону та всієї України. Адже сільгоспвиробники чекали на це довгих 12 років, і надихнувшись їхньою підтримкою, в надскладні часи пандемії коронавірусу та економічного спаду як у світі, так і в Україні, компанія «НІБУЛОН» разом з професійною командою будівельників у стислі терміни та з дотриманням усіх заходів безпеки збудувала сучасне повністю автоматизоване інфраструктурне аграрне підприємство з приймання, зберігання та доробки сільгосппродукції.

  З приходом «НІБУЛОНу» на Дніпропетровщину місцева громада отримала не лише майже сотню нових робочих місць та фінансову підтримку у вигляді постійних податкових надходжень до місцевого бюджету. За фінансової підтримки компанії на території Зеленодольської ОТГ реалізовано низку важливих для громади соціальних проєктів. Зокрема «НІБУЛОН» ще влітку виконав заміну частини старого технічного водопроводу у с. Мар’янське. Також тут здійснено ремонт під’їзної дороги, облаштовано узбіччя тротуарною плиткою, укладено плитку біля пам’ятного знаку при в’їзді в село Мар’янське.

  У жовтні 2020 року за фінансової підтримки ТОВ СП «НІБУЛОН» був успішно реалізований проєкт «Нове будівництво вуличного освітлення по вул. Центральна в с.Мар’янське Апостолівського району Дніпропетровської області».  В рамках цього проєкту встановлено 21 сучасна електроопора, світильники та змонтовано лінію електропередач. Тепер перебування на цій вулиці стало для місцевих мешканців безпечним та комфортним у будь-яку пору року та доби.

  На цьому компанія не зупиняється і продовжує реалізовувати соціальні проєкти.  Зараз проводяться роботи по прокладанню нового водопроводу для питної води із села Грушівка в Мар’янське 1 і Мар’янське 2 Апостолівського району.   

  Виконавчий комітет Зеленодольської міської ради та жителі с.Мар’янське вдячні ТОВ СП «НІБУЛОН» за активну участь у житті громади.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux